Více času na podstatné

Pozvánka: CHEMICKÉ LÁTKY/SMĚSI OD VÝROBCE/DOVOZCE AŽ PO NÁSLEDNÉHO UŽIVATELE

03.02.2017 08:00

Společnost EKONOX, s.r.o. si Vás dovoluje pozvat na seminář, který se bude zabývat plněním povinností při nakládání s chemickými látkami a směsmi, vyplývajících z platné legislativy České republiky a Evropské Unie. Seminář se bude konat 11. dubna 2017, v rámci Energetického fóra a Teplárenských dnů, v Novém Adalbertinu v Hradci Králové.

 

 

 

  • Víte, jak se nová chemická legislativa promítla do jednotlivých složkových zákonů na ochranu životního prostředí? Ovzduší, vody, odpady, prevence havárií, a další?
  • Máte aktualizovanou vnitropodnikovou dokumentaci: směrnice, provozní řády, bezpečnostní listy, havarijní plány, základní hodnocení rizik ekologické újmy, protokol o nezařazení (PZH), písemná pravidla, ILNO?
  • Provádíte při dovozu nebezpečných chemických látek nebo směsí ze zemí EU hlášení do registru CHLaP na Ministerstvo zdravotnictví a při dovozu ze zemí mimo EU notifikaci Evropské Chemické Agentuře?

 

SEMINÁŘ je určen všem, kdo přichází do přímého kontaktu s chemickými látkami nebo směsmi (zaměstnanci, obsluha výrobních linek, skladníci, laboranti, ekologové) nebo nepřímého kontaktu (administrativní zaměstnanci - nákup, odbyt, řízení kvality).

 

Přednášející:                      

Ing. Jitka Hofmanová, EKONOX, s.r.o.

Ing. Šárka Kratochvilová, EKONOX, s.r.o.

Ing. Jiří Švachula, CSc, EKONOX, s.r.o.

 

Účastníci semináře získají potvrzení o absolvování školení v oblasti nakládání s chemickými látkami/směsmi.

 

Ke stažení

 

Kontaktní osoba

Ing. Kristýna Pithardtová
Tel.: +420 466 415 010
Email: pithardtova@ekonox.cz