Více času na podstatné

Pozvánka: CZECH CIRCULAR HOTSPOT ONLINE: Business Week Central and Eastern Europe

05.12.2020 18:41

Jste si vědomi všech příležitostí, které může střední a východní Evropa vaší společnosti nabídnout? Jste zkušený vývozce a máte zájem o vstup na nové, perspektivní trhy? Pak si rezervujte datum 8. – 9. prosince kalendáři pro online Business Week ve střední a východní Evropě.

Současná pandemie znamená, že stále více společností musí přeorientovat své strategie na mezinárodní trh. Pro rok 2021 se očekává, že se více podnikatelů zaměří na trhy na lokální evropské úrovni. Střední a východní Evropa totiž poskytuje stále mnoho nevyužitých příležitostí pro společnosti, které chtějí snížit riziko internacionalizace. Business Week Central and Eastern Europe se uskuteční 8. a 9. prosince 2020. Během těchto 2 dnů budete zapojeni do klíčových událostí a webinářů o tržních a odvětvových příležitostech v tomto regionu v perspektivních odvětvích:

  • Zemědělství, potravinářství a zahradnictví
  • Udržitelná energie a inovace
  • Cirkulární ekonomika a voda.

Business Week začíná zahájením plenárního zasedání o makroekonomickém vývoji v této rozmanité a nadějné oblasti. Následně bude uspořádána různá řada online workshopů, kulatých stolů a webinářů. Jedním z nich je i Breakout session, kterou pořádá INCIEN 9. 12. v 16:00 na téma Circular economy: Where to start doing business in the Czech Republic.

Vrcholem tohoto obchodního týdne bude virtuální offshore mise pro obchodování s větrnou energií v Polsku s nizozemskou ministryní mezinárodního obchodu, Sigrid Kaag.

INCIEN doporučuje účast na hlavní sekci dne 9. 12. dopoledne v rámci hlavního programu v 9:30 v sekci: Cirkulární a udržitelné obchodní příležitosti ve střední Evropě (ENG): Přechod na oběhové hospodářství je nastupujícím trendem v regionu střední a východní Evropy. Nizozemsko významně přispělo k tomuto hnutí zakládáním kruhových hotspotů po celém regionu. Tato událost spojuje zástupce šesti hotspotů z České republiky, Maďarska, Polska, Rumunska, Slovenska a Slovinska. Tito odborníci budou rozpracovávat kruhové obchodní příležitosti v jejich zemi. Součástí diskuse budou také nizozemské malé a střední podniky se zkušenostmi v regionu. Cílem této akce je poskytnout pokyny k tomu, jak provádět kruhový obchod v regionu střední a východní Evropy.

INCIEN také povede odpolední break-out sekci se zástupci českého byznysu, která se zaměření na definici příležitostí pro spolupráci s Českou republikou a představí dva cirkulární projekty s mezinárodním přesahem – platformu CYRKL a produkt Hydal společnosti Nafigate Corporation.

 

Další informace:

  • Program české české break-out session o cirkulární ekonomice s názvem “Czech challenges make for Dutch opportunities” - ke stažení ZDE.
  • Regislatrace - ZDE