Více času na podstatné

Starostové, nepropásněte šanci získat pro svou obec peníze na pitnou vodu, kanalizace a ČOV

01.10.2019 16:33

Potřebujete vybudovat či posílit vodohospodářskou infrastrukturu, řešíte nedostatek vody a jiné negativní dopady sucha na život lidí ve své obci? Státní fond životního prostředí ČR uvolní v brzké době další prostředky na výstavbu vodovodů, kanalizací a čistíren. A nejen to. Na semináři zjistíte, jaké další dotační možnosti obcím nabízí z národních i evropských zdrojů.

Vše o dotacích na vodu a boj se suchem. Tak by mohl znít podtitul bezplatného semináře pořádaného Státním fondem životního prostředí ČR. Účastníci se budou moci seznámit s připravovanými i běžícími dotačními tituly rezortu životního prostředí vyhrazenými právě na řešení nedostatku a kvality pitné vody na území měst a obcí.

Na programu budou podrobnosti k chystané finanční podpoře výstavby a modernizace vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod. Odborníci Fondu představí dotační program na efektivní hospodaření s dešťovou vodou a posílení zdrojů pitné vody. Dále seznámí účastníky s unikátním dotačním programem na výsadbu komunitní zeleně, s chystanými dotacemi z Norských fondů a s novým elektronickým systémem AIS SFŽP pro podávání žádostí.

Seminář proběhne 8. 10. v Třebíči, 10. 10. v Prostějově, 15. 10. v Roudnici nad Labem a 16. 10. ve Strakonicích. Pro registrované je zdarma a je vhodný zejména pro starosty, zástupce měst a obcí nebo zpracovatele projektů a projektových žádostí z celé České republiky.

Registrace na www.unni-konference.cz.

 

 

Dokument ke stažení:

Pozvánka