Více času na podstatné

Pozvánka: Novinky v legislativě životního prostředí a ISPOP 2021, Nový zákon o odpadech z pohledu původců odpadů

15.01.2021 18:22

Společnost EQ Servis si vás dovoluje pozvat na online semináře věnované změnám v legislativě životního prostředí a to konkrétně:

On-line seminář Novinky v legislativě životního prostředí a ISPOP 2021
Na semináři budou přehlednou a srozumitelnou formou představeny všechny podstatné legislativní změny v oblasti životního prostředí v posledním roce a zároveň budou účastníkům poskytnuty potřebné informace pro splnění ohlašovacích povinností prostřednictvím integrovaného systému plnění ohlašovacích povinností (ISPOP). Seminář je určen pro všechny, kteří se nestíhají orientovat v záplavě legislativních změn a potřebují znát jejich praktické dopady na provoz podnikatelských subjektů.

Semináře se uskuteční 19.1.2021, 21.1.2021 a 4.2.2021. Bližší informace a přihlášení na www.eqservis.cz.

 
On-line seminář Nový zákon o odpadech z pohledu původců odpadů
Na semináři budou přehlednou a srozumitelnou formou představeny povinnosti vyplývající z nového zákona o odpadech 541/2020 Sb. a nových prováděcích předpisů k tomuto zákonu. Seminář je určen především pro původce odpadů, zmíněny budou ale také základní povinnosti osob oprávněných k přebírání odpadů. Hlavní důraz bude kladen na změny, které nová odpadová legislativa přináší. Probereme rovněž ostatní povinnosti vyplývající ze zákona o odpadech a jeho prováděcích předpisů. Účastníci semináře se dozví, jak se v podnikatelské praxi novým legislativním požadavkům "přizpůsobit".
Semináře se uskuteční 11.2.2021 a 16.2.2021. Bližší informace a přihlášení na www.eqservis.cz.