Více času na podstatné

V nové Prioritě najdete znění avizovaných výzev v novém OPŽP

13.05.2015 07:55

Výzvy prozatím nejsou oficiálně vyhlášeny z toho důvodu, že finální podobu Operačního programu Životní prostředí 2014 – 2020 Evropská komise schválila na konci dubna. Zásadní změny ve znění výzev se neočekávají. Žadatelé o dotaci tedy mohou začít připravovat své projekty, včetně žádostí o dotaci. Priorita přináší i bližší rozpis jednotlivých podporovaných opatření v rámci avizovaných výzev.

Čtenáři Priority v novém vydání dále najdou i text, který upozorňuje na znění příručky Pravidla pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 až 2020, která sjednocuje všechny důležité informace o novém operačním programu do jednoho dokumentu. Zatímco v Operačním programu Životní prostředí 2007 až 2013 se museli žadatelé a příjemci podpory orientovat hned v několika dokumentech, v novém programu jsou všechny informace shromážděny právě do zmíněné příručky.

Součástí Priority jsou i informace o dotacích z programu Nová zelená úsporám. Tyto informace naleznete v novinách Nová zelená, které jsou do Priority vloženy. 

 

První avízo výzev z NOVÉHO OPŽP vyhlášeno! - více ZDE (24.4.2015)

 

Dokument ke stažení:

Priorita 3 - 5/2015

 

 

Zdroj: OPŽP