Více času na podstatné

Zajímavé publikace pro vodní hospodářství

11.05.2015 13:51

Nakladatelství SONDY po třech letech vychází třetí, doplněné a přepracované vydání s podrobným výkladem vodního zákona. Osvědčený kolektiv autorů - JUDr. Zdeněk Horáček, Ph.D., Ing. Miroslav Král, CSc., JUDr. Ing. Zdeněk Strnad, Ph.D., a Mgr. Veronika Vytejčková připravil aktualizované znění, které obsahuje nejen úpravu komentářů k jednotlivým ustanovením v návaznosti na nový občanský zákoník, ale rovněž i v návaznosti na další novou legislativu, vodoprávní praxi, judikaturu a výklady ústředních orgánů státní správy. Objednat lze ZDE.

 

Mohlo by Vás zajímat:

  • Zákon o vodovodech a kanalizacích - Samostatný zákon v oboru vodovodů a kanalizací ve značně rozšířeném vydání a s nejnovějšími změnami v této oblasti, které souviseji s novým občanským zákoníkem a s dalšími právními předpisy. Reaguje na dotazy z praxe. Publikace umožňuje velmi dobrou orientaci v zákoně, obsahuje soupis metodických pokynů s detailním komentářem a judikaturu k jednotlivým paragrafům. Objednat lze ZDE.
  • Vzory vodoprávních rozhodnutí - Publikace renomovaných odborníků MZe ČR (Ing. Daniel Pokorný, JUDr. Ing. Zdeněk Strnad a kolektiv) obsahuje nejen soubor nejběžnějších typů rozhodnutí, ale i vzory dalších právních úkonů pro každodenní praxi. Každý vzor je doplněn vysvětlujícím komentářem. Objednat lze ZDE.