Vložit odbornou akci do kalendáře na www.tretiruka.cz je nově velmi snadné!

11.06.2013 14:22

Odborný portál www.tretiruka.cz je důležitým, vyhledávaným a nezastupitelným portálem v oblasti průmyslové ekologie. Z výsledků výzkumu, který redakce realizovala, jasně vyplývá, že respondenti považují nabídku odborných seminářů a dalších akcí za důležitou informaci (47 %) a dokonce 11 % respondentů považuje tuto informaci za nejdůležitější. Čtenářskou základnu tvoří zejména vedoucí a střední management (41 %), řadový zaměstnanci (29%), vyšší a vrcholový management tvoří dokonce 17%.

 

Jak vložit akce do kalendáře?

Vložení akce do kalendáře akcí, který je umístěn na titulní straně je velmi snadné. Vložení se provádí pomocí formuláře, který najdete ZDE. Ve formuláři vyplníte datum realizace akce, název akce, odkaz s dalšími informacemi a dále zaškrtnete, zda si přejete akci na webu více zviditelnit. Vyplněný formulář odešlete do redakce, kde proběhne kontrola, schválení, případná fakturace a vložení na web.

 

Jak mohu akci na webu více zviditelnit?

Zviditelnění je určitě velmi důležité a doporučujeme vždy využít zvýraznění názvu akce v kalendáři (bude tučné) a dále je důležité podpořit akci vlastní pozvánkou resp. PR článkem.

 

Není služba příliš nákladná?

Není! Vycházíme našim uživatelům vstříc a základní informace o akci je na webu vložena zdarma. Akce bude zařazena do kalendáře akcí, kde bude uvedeno: datum, název (pouze malými písmeny) a odkaz na další informace (váš web).

Pokud si budete přát, aby byl název akce vůči konkurenci více viditelný, můžete si přiobjednat službu ztučnění názvu a podpořit akci vlastním PR článkem (pozvánkou). PR článek bude zařazen do našeho newsletteru. Tato služba je jednorázově zpoplatněna ve výši vložného pro jednoho účastníka bez DPH. Služba bude realizována po uhrazení poplatku.

Společnostem, které pořádají vzdělávací akce několikrát do roka, doporučujeme zakoupit naší Věrnostní kartu Byznys. Po zakoupení karty získávají automaticky slevu ve výši 20% na PR aktivity!

 

Děkujeme za důvěru a přejeme Vám bohatou účast! Případné dotazy zasílejte na info@tretiruka.cz

 

Chci zařadit akci do kalendáře akcí na www.tretiruka.cz – formulář ZDE